Jubileum, Damice Hair & Nails 10 jaar !

Jubileum, Damice Hair & Nails 10 jaar !

Op 1 juli vier ik een bijzondere mijlpaal : het 10-jarig jubileum van Damice Hair & Nails. Dit is een perfect moment om stil te staan bij het afgelopen decennium en de fantastische reis die ik samen met jullie heb gemaakt !

Allereerst wil ik al mijn lieve klanten bedanken voor deze geweldige jaren vol steun, gezelligheid en het maken van al die mooie kapsels. Jullie zijn de reden dat ik hier vandaag sta! Het is dankzij jullie vertrouwen en loyaliteit dat Damice Hair & Nails zich heeft kunnen ontwikkelen tot de salon die het nu is.

De salon staat bekend om zijn professionele en persoonlijke aanpak. Ik streef ernaar om elke klant een unieke en positive ervaring te geven en dat zie je terug in de tevreden gezichten van onze vaste klanten.

In de afgelopen tien jaar heb ik me voortdurend ingezet om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken in haarverzorging. Door de introductie van Natulique naast Oolaboo, blijf ik trouw aan mijn missie om hoogwaardige, gezonde en milieuvriendelijke haarverzorging te bieden. Ik ben trots wat ik samen met jullie in de afgelopen tien jaar hebben bereikt en kijk ernaar uit om nog vele jaren samen met jullie te mogen beleven.  

Op naar nog vele mooie jaren samen, bedankt voor jullie vertrouwen !

                                   ,Liefs Rianne


Older post