WASHDAY, haar was routine voor gezond haar.

Natulique paddle brush

Graag wil ik je wat vertellen over je was routine voor healthy skin and hair !

Stap 1

De routine van je haar kost altijd even wat tijd. We beginnen met de eerste stap, met deze stap beginnen we het liefst s'morgens voor we het haar gaan wassen. Borstel je haar ( het liefst met een paddle brush ) zodat je haar helemaal klitvrij is.

Stap 2

Nu is het tijd om je haar te wassen. Gebruik je favoriete shampoo, verdeel het goed en masseer met je vingertoppen je hoofdhuid. Wil jij een goede doorbloeding stimuleren gebruik dan ( de Natulique Scalp Brush ). Een gezonde hoofdhuid is de basis van mooi haar. Let's do this again ! Yes, je ziet het goed we herhalen het wassen. De eerste ronde zorgt ervoor dat al het vuil is verwijderd en de tweede ronde zorgt ervoor dat de shampoo echt goed haar-werk kan doen op zuiverend en verzorgend gebied. Uiteindelijk zorgt 2 keer wassen voor verzorgd, schoon en minder snel vet haar.

Stap 3

Onze haren hebben veel verzorging nodig zowel vocht als proteïne, je raad natuurlijk al wat stap 3 is. Ons haar schreeuwt soms om extra voedende ingrediënten.

Maak je haar na het wassen goed handdoek droog, zo kan het goed de verzorgende elementen van een conditioner of masker opnemen. 

Een van onze favorieten is het Intensive Hairmask van Natulique. Laat dit masker zo’n 5-10 minuten inwerken ( perfect moment om je benen te scrubben en te ontharen ) en spoel daarna grondig uit. Tip : Laat het masker een nacht intrekken voor een optimale voedende behandeling. 


Older post Newer post